top of page

SAMEN LUNCHEN TIJDENS HET BEDRIJFSUITJE

Heb je één of meerdere overnachtingen geboekt voor een bedrijfsincentive? Dan zal je ook op zoek zijn naar originele en lekkere lunchmomenten met het team. Ontdek hier alle mogelijkheden en contacteer gastvrouw Nele die voor jou een formule op maat zal uitwerken.

BESCHIKBAARHEID
EN OFFERTE OP MAAT

ETEN MET HET TEAM

Naast de 2 volledig uitgeruste keukens zijn er ook twee open vuur teppanyaki tafels beschikbaar voor een gezellige teambuilding lunch of diner. De schotels hiervoor kunnen op voorhand besteld worden. Ook ontbijt en een vergaderpakket met koffie en versnaperingen kunnen gereserveerd worden. In het hoeve café bij de buren kan je dan weer terecht voor een lichte lunch, een pizza workshop of een ontspannend moment met een streekbiertje.

Onze spirit van het buitenleven en de natuur worden doorgetrokken in de maaltijden die we aanbieden. Er worden vooral dagverse en regionale producten aangeboden, zoals de hamburgers met eigen gekweekt Hereford rundsvlees.

Ontbijt | €17/pp (excl. btw)

Ontbijt met boerenbrood, hoeveboter, beleg, huisgemaakte confituur vers fruitsap, koffie en thee wordt opgediend in het Hoevecafé en kan op voorhand gereserveerd worden.

IMG_2348.jpeg
naamloos-25.jpg

Vergaderpakket | €12,5/pp (excl. btw)

Het vergaderpakket omvat koffie, thee, water, frisdrank en versnapering. Dit pakket houdt de energie op peil tijdens de inspirerende meetings.

IMG_2770_edited.png

Lunch | €19/pp (excl. btw)

De lunch bestaat uit boerenbrood, boerenhesp, kaas, huisgemaakte soep en een groentenbuffet . De lunch wordt opgediend in het Hoevecafé en kan op voorhand gereserveerd worden.*

DSC_1303.jpeg

Pizza workshop | €15/pp
(prijs voor groep vanaf 10 pers. / excl. btw)

Deze workshop is een ideale teambuilding activiteit en een heel smakelijk intermezzo tussen het vergaderen. Je maakt en eet je eigen artisanale pizza die voor jou wordt gebakken in de houtgestookte VONKEN oven.*

* Bij de lunch en pizza workshop worden de dranken afgenomen in het Hoevecafé.

GHLL-155.jpg

Teppanyaki vis/vlees | €35/pp

Bestel schotels met vlees, vis, pasta, aardappelen, koude en warme groenten en kook gezellig samen aan de  teppanyaki tafels. Deze stoken jullie met het team een uurtje op voorhand op.**

IMG_5202.jpeg

Teppanyaki hamburger | €19/pp

Sam bakt voor jou huisbereide hamburgers van heerlijk Hereford rundsvlees op de open vuur teppanyaki tafels. Hierbij wordt een groentenbuffet geserveerd. De Herefordkoetjes worden door boer Sam op de boerderij gekweekt.**

** Bij de teppanyaki formules of het zelf koken kunnen eigen dranken genuttigd worden of kunnen de frigo's door ons gevuld worden met dranken, die betaald worden volgens verbruik.

FACILITEITEN
VOOR BEDRIJVEN

ONTSPANNEN
MET HET TEAM

bottom of page