Reserveer nu

Gasthof Lophem

Zeedijkweg 23 A
BE-8210 Loppem - België

T +32 (0)476 31 27 55
info@gasthoflophem.be

Facebook

Contacteer ons

Ik ga akkoord dat mijn gegevens verwerkt worden zoals beschreven in de privacy policy. 

Fietsen

Het knooppuntensysteem Brugse Ommeland Noord, https://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx
ideaal om de omgeving op je eigen tempo te ontdekken!
 
Het grote aanbod fietsroutes neemt de sportieve of de recreatieve fietser doorheen de vele mooie landschappen, unieke toeristische spots, verzichten en bezienswaardigheden.
Onderstaande routes komen letterlijk voorbij onze deur :
 
Boschvogelroute (45km): Genoemd naar Frans Ramon Boschvogel (1902-1994), de gekende Aartrijkse schrijver die talloze keren onze streek per fiets of te voet doorkruiste; loopt door de 4 deelgemeenten van Zedelgem en biedt een overzicht van de mooiste landschappen en de vele historische bezienswaardigheden.
Vloethemveldzate (37 km): Volg de oude spoorwegbedding vanaf het natuurrijke Vloethemveld tot aan Merkemveld-Doveren. Een volledige groene as! Even halt houden het voormalige munitiedepot kan op aanvraag. https://www.natuurenbos.be/vloethemveld
Zilleghemroute (50 km): Verken alle mooie plekjes die onze gemeente rijk is langs de 4 deelgemeenten: Loppem, Zedelgem, Aartrijke en Veldegem. De grote variatie aan landschappen en het waardevol cultuurhistorisch patrimonium staan garant voor een aangename en boeiende ontdekkingstocht.
Kastelenfietsroute (56km): Ontdek het Houtland tussen Brugge en Torhouten  langs de talrijke kastelen en landgoederen.
• Route Buitengoed (55 km) : De thematische fietstocht ‘Buitengoed, zomerverblijven van de Brugse elite’ brengt je in de groene gordel ten zuiden van Brugge langs prachtige zomerkastelen. Je fietst doorheen Brugge, Zedelgem en Oostkamp.
• Bossenroute (20 of 42km): Deze moutainbikeroute een initiatief van de provinciale werkgroepen ‘Natuur en Sport’ (Bloso, Bos en Groen, natuur-, milieu- en sportgroeperingen) 

Fietsen kunnen gehuurd worden bij http://riemaecker.be/